Diensten

 

Wereldwijde Persoonlijke Vertalingen

ETC Europ. Translation Centre Ltd. verzorgt vertalingen in vreemde talen door wereldwijd meer dan 300 ervaren, meertalige vertalers in hun moedertaal. De uiteindelijke vertaling zal worden uitgevoerd door een moedertaalspreker van de doeltaal. Onze uitgebreide database met vertalers wereldwijd betekent dat we kunnen vertalen van en naar een breed scala van talen, zoals Arabisch, Chinees, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Japans en nog veel meer talen. In totaal zijn meer dan 325 talencombinaties verkrijgbaar van moedertaalsprekers.

Website Vertalingen

De toenemende globalisering betekent dat het steeds belangrijker wordt uw internationale bedrijf te presenteren door middel van een professionele, meertalige website.
Na jaren van samenwerken met bedrijven uit de hele wereld, heeft ETC Europ. Translation Centre Ltd. een internationaal netwerk van vertalers bijeen verzameld, die uw website kunnen vertalen en daarmee geografische, taalkundige en culturele barrières wegnemen. Onze vertalers vertalen uw website teksten helder, gericht op doelgroepen en begrijpelijk voor iedereen. Een van de eerste dingen om te beslissen is daarom of de vertaling uitsluitend een taalkundige aangelegenheid blijft of dat de tekst op de website zal worden gepubliceerd. Als de opdracht strikt taalkundig is, zullen we alle HTML-inhoud die we nodig hebben vergaren en en doorgaan met de vertaling, als ware het enig ander type document dat vertaald moet worden.

Beëdigde Vertalingen

Voor beëdigde documenten: Onze actuele prijslijst, waaronder beëdigde vertalingen in de volgende talencombinaties, is als volgt: Pools – vreemde taal, vreemde taal – Engels / Duits:
Bron Beëdigde Vertaling*
Duits, Engels: EUR 25
Frans, Russisch, Spaans, Tsjechisch: EUR 30
Bulgaars, Italiaans, Roemeens, Slowaaks, Hongaars: EUR 35
Deens, Lets, Litouws, Nederlands, Portugees, Zweeds, Sloveens: EUR 40
Albanees, Arabisch, Bosnisch, Chinees, Ests, Grieks, Hebreeuws, Japans, Kroatisch, Noors, Servisch: EUR 45
*Prijzen zijn per pagina. Koeriersdiensten zijn niet inbegrepen in de prijs; een pagina waarmee gerekend wordt bevat 1125 tekens met spaties.

Proeflezen

Proeflezen via ETC Europ. Translation Centre Ltd. controleert de spelling, interpunctie en grammatica van uw tekst, die zal worden aangepast aan uw specificaties (bijv. nieuwe Duitse spelling, Zwitserse normen of Engelse of Amerikaanse normen).
Een gedetailleerde lijst met prijzen en talen voor al onze vertaaldiensten is op aanvraag beschikbaar. Voor een directe prijsopgave vult u ons “Aanvraag“ formulier in.
Om erachter te komen hoe European Translation Centre u kan helpen in mondiale aangelegenheden, aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen.